dimarts, 16 de setembre del 2008

Aixó son cotxes!!


El passat diumenge el Rally Castelldefels va fer una parada aquí a Berga en una de les seves quatre etapes. Van arribar cotxes que en l'actualitat son unes autèntiques joies i que tenen un manteniment excepcional , ja que hi havia cotxes del 1924 i alguns d'ells eren espectaculars i molt ben cuidats. Son cotxes que no tenen res a veure amb els actuals, però... qui no donaria qualsevol cosa per poder conduir un clàssic com els que hi havien, no?? Quines joies!!!!
Tots tenen interiors i uns acabats espectaculars! Una mecànica simple que es el que hi havia abans, es a dir, artesania pura.
Hi havia marques com Mercedes, Jaguar, Bentley (cotxe típic anglès fet a ma), Ford, Rolls Royce, Hispano Suiza (un vehicle d'època fabricat a espanya i dels quals es van fer molt poques unitats, i que amb el seu símbol del ocell li dona un toc fantàstic)..., en fi, no hi han paraules!!
També hi havien dos vehicles esportius de competició realment molt macos. En total hi havia uns 30 cotxes.
Aquests vehicles necessiten unes atencions especials, ja que parlem de mecàniques molt antigues, n'hi havia que duien llantes de fusta que es podien desmuntar per canviar la roda. També era impressionant els accessoris que portaven alguns al darrere, com per exemple cistelles típiques de l'època.














.