diumenge, 28 de desembre del 2008

Sant silvestre de Sant Julia de Loria

Ahir es va celebrar una nova edició de la san silvestre de sant Julia a andorra, es tenia que haver celebrat el dia 26 pero per causes climatologiques es va posposar per ahir. Vaig arribar amb temps com sempre i despres de un bon escalfament ja que eren nomes 2.2km es adir que sera una cursa super explosiva cosa que a mi no em va be.
Es dona la sortida a les 22h 15 amb un fred que deunido estavem a -1, pero amb ganes de fer-la, colocat quasi darrerra de un gran professional com el martin fiz.Es comença molt rapid ja que fa baixada jo agafo el meu ritme per no pagar-ho cap el final ja que feia una mica de pujadeta molt suau, al final acabo conten i satisfet saben que no es distancia per a mi, lo mes importan es el lot que et donen al finalitzar la cursa je je. Recomano aquesta cursa ja que es diferen a totes ja que al celebrarla de nit es fa diferen i tambe per el ambient que hi ha.


Moments abans de sortir

3 comentaris:

Alba ha dit...

Ei, Àlex, molt bona la crònica. Jo també la vaig disfrutar, però també vam patir, eh? Una abraçada

Alex ha dit...

Dons si, vem acabar una mica ofegats pero va estar be, lo millor es el lote que ens van dona je je,

Anònim ha dit...

Eeei, Alex....moltes felicitats per tot plegat. Tu ves fent curses amb lots de propina que ja ens els fotrem per cap d'any, jeje!!
Un petonet guapo!!