diumenge, 1 de febrer de 2009

Mitja de Granollers

Avui s´ha celebrat una nova edició de la mitja de granollers, amb un mati gris i sense pluja, que ha fet una treba per que la poguessim celebrar be. Una cursa que els 10 primers son mes de pujada i els 11 finals més de baixada.
A les 10.30 sortida com sempre la gent a tope jo intentan marca un ritme, ja que la primera part seria dureta, poc a poc començo a trobar-me be pero els petits repetjonets em costaven un pel, passso el km 10 amb 45, ara ja comença a baixa i dit i fet començo anar mes rapid i millor i em dona anims, els 3 km finals son una recta llarga i rapida i apreto un pel mes, al ultim km trobo a un corredor que em diu que a tope i anem els dos a tope, faltan 600m diu ara ja fins el final amb tot i jo ja que no tenia quasi res apretan al maxim.
Al final 1h 32.43 molt conten i satisfet, he acabat amb bones sensacions de cames i aixo em motiva. Una cursa amb molt d´ambient i molta animació realment una mitja que recomano per disfruta encara que no es plana, pero l´ambient ajuda molt.
Tambe cal destaca l´actuació d´ alguns menbres del club que ho han fet be.